آیا قبل از انجام کامپوزیت باید دندان های خراب پر شوند؟

وقتی دندان شما حفره پیدا می‌کند، دندانپزشک با مواد پرکننده آن را ترمیم می‌کند. این کار علاوه بر این که به تقویت دندان آسیب دیده کمک می‌کند بلکه از گسترش باکتری‌ها به دندان‌های دیگر نیز جلوگیری می‌کند. اگر دندانپزشک هر حفره‌ای را شناسایی کند باید قبل از شروع درمان آنها را پر کرد . چنانچه حفره ایجاد شده در دندان قابل ترمیم نباشد ناچار به جایگزینی آن هستید. بهترین روش برای جایگزینی دندان ایمپلنت دندان می باشد.

کامپوزیت دندان بدون وارد شدن آسیب به مینای و بدون نیاز به تراش دندان ، فرم دندان را اصلاح میکند ، در این روش با به کارگیری مواد همرنگ دندان یا سفیدتر ، اصلاح طرح لبخند صورت می گیرد.

بعد از انجام کامپوزیت دندان هاحساس می شوند و مخصوصا در برابر نوشیدنی و غذا های گرم و سرد . این حساسیت ها به طور کلی چند هفته بعد از کامپوزیت رفع می گردد . اگر بیشتر از یک هفته طول کشید باید به دندانپزشک مراجعه کنید . این موضوع در مورد لمینت سرامیکی نیز صادق است. لمینت دندان و کامپوزیت دندان هر دو از روشهای دندانپزشکی زیبایی هستند. قیمت لمینت دندان نسبت به کامپوزیت بیشتر است ، همچنین دوام لمینت نسبت به طول عمر کامپوزیت دندان بیشتر است. همچنین روش انجام لمینت دندان متفاوت است.

غذاها و نوشیدنی هایی که باعث رنگی شدن کامپوزیت ها می شوند

چای : چای سیاه معمولی که توسط مردم نوشیده می شود پر از تانن هایی است که به رنگ دار شدن دندان ها بیشتر کمک می کنند. دندانپزشکان می گویند که چای از قهوه بیشتر دندان ها را رنگ دار می کند ، چای های گیاهی ، سبز، و سفید از چای سیاه کمتر لکه رنگی ایجاد می کنند. .

نوشابه : اسیدی و غنی از کروموژن است، نوشابه می تواند باعث ایجاد لکه ای رنگی کاملا مشخص بر روی کامپوزیت ونیر شود. اما حتی نوشیدنی های بدون الکل با رنگ روشن نیز به اندازه کافی اسیدی هستند که محیط را برای رنگ پذیری دندادن از دیگر نوشیدنی ها و غذاها فراهم کنند.

نوشیدنی های ورزشی : تحقیقات انجام شده نشان می دهد که نوشیدنی های ورزشی با اسید بالا می تواند مینای دندان را نرم نموده و محیط را برای رنگ گرفتن آنها آماده کند.

بیشتر بخوانید: روش انجام ایمپلنت دندان، سن مناسب ایمپلنت دندان، هزینه ایمپلنت دندان

 

توت ها : توت آبی، توت سیاه، تمشک ، انواع گیلاس ها و آلبالو ، انگور ها ، انار و دیگر میوه ها با شدت رنگ بالا ( و آبمیوه، پای و دیگر غذاها و نوشیدنی ها که با آنها درست شده اند ) می توانند رنگ در دندان ایجاد کنند. .

سس ها : سس سویا، سس گوجه فرنگی، سس کاری، و دیگر سس ها با رنگ زیاد پتانسیل رنگ دهی به دندان ها را دارند. .

شیرینی ها : آبنبات های سفت، آدامس، پاپسیکل، و دیگر شیرینی ها که عوامل رنگ دهنده به دندان را دارند. .

سیگار کشیدن نیز علاوه بر زیان های بی شمار ، در تغییر و زرد شدن دندان ها موثر است .

https://www.aspendental.com/dental-services/dental-implants


کلبه ی زیبایی دندان ,ها ,، ,رنگ ,کامپوزیت ,های ,کامپوزیت دندان ,دندان ها ,و دیگر ,از انجام ,انجام کامپوزیتمنبع

کامپوزیت ونیر

کامپوزیت دندان

روشهای معمول در دندانپزشکی

چرا کامپویت انجام دهیم؟

همه چیز درباره کامپوزیت ونیر

عمر و دوام کامپوزیت و لمینت چقدر است؟

آیا روکش های کامپوزیت ایمن هستند؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

میکروبلیدینگ و میکرو پیگمنتیشن برنامه ریزی تلفنی کنکور۹۹ .مشاوره تلفنی کنکور علیرضا افشار ـ مشاور تحصیلی استاد افشار.مشاور کنکور۹۹ نمایندگی فروش ترازو تخفیف ویژه فقط برای امروز فرزاد ملکی tamireojaqgazelofratech ali رامبو8 شهر ثبت بازارسه